Informatie

Informatie

Horrornacht Mierlo, een jaarlijkse horrortocht door de bossen van Mierlo georganiseerd door Stichting Horrornacht Mierlo.

Algemeen

Horrornacht Mierlo wordt gelopen in groepen van maximaal 10 personen

Er wordt gestart tussen 19:00 uur en 24:00 uur, om de 6 minuten kan een groep vertrekken.

Deelname aan de tocht kost € 10,- per persoon, inschrijven is mogelijk via de website. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar

Route informatie

De start van Horrornacht Mierlo is bij camping de Sprink op de kasteelweg 21 te Mierlo

De route is gelokaliseerd in de Mierlose bossen en heeft een lengte van ongeveer 5000 meter. De toch duurt +- 105 minuten.

De route is aangegeven door middel van breeklichten en linten.

Wij verwachten U 15 min voor aanvang van uw starttijd op de start locatie, hier meld u zich aan bij onze administratie zodat wij weten dat u aanwezig bent, vervolgens wordt U opgeroepen wanneer u gaat starten.

Voorzieningen

Op de helft van de toch staat een pauze tent, hier krijgt u o.a. een warme beker chocolade melk om bij te komen van het eerste stuk. De pauze duur +- 12 minuten.

Aan het einde van de tocht is er de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Verder is er gedacht aan sanitaire voorzieningen aan het einde van de tocht en bij onze pauze tent.

Toegankelijkheid

De tocht loopt voornamelijk over verharde paden, echter kan het zijn dat u op sommige plekken van dit pad af moet wijken, opstapjes moet nemen, over slootjes heen moet of dergelijke. Houd hier rekening mee mocht u slecht ter been zijn. De tocht is niet toegankelijk voor rolstoel gebruikers

Licht en Geluid

Houd er rekening mee dat tijdens de tocht veel verschillende lichtsoorten gebruikt worden, bent U overgevoelig voor bepaald licht dan raden wij u aan niet deel te nemen of in ieder geval de juiste beschermingsmiddelen mee te nemen. Hetzelfde geldt voor geluiden, houd rekening met verschillende en harde geluiden

Veiligheid

Om er voor te zorgen dat er altijd hulp aanwezig is wanneer dit nodig is lopen er de hele avond lang 2 groepen EHBO over de route, mocht u hun hulp nodig hebben kunt u dit aangeven aan onze vrijwilligers zij zullen dan zorgen dat zij opgeroepen worden. Wij waken continue over onze eigendommen hier voor lopen er continue mensen welke aangesteld zijn door de organisatie over de route, zij zijn te herkennen aan de jassen met “Security” achterop.

Afzeggingen

Heeft u zich ingeschreven maar kunt of wilt u toch liever niet meer deelnemen dan dient uw annulering minimaal 2 weken voor afgaande aan de tocht per email aangegeven te worden, na deze tijd maakt u geen aanspraak meer op teruggave van het inschrijfgeld.

Voorwaarde

Bij het betreden van Horrornacht Mierlo gaat u akkoord met de volgende huisregels:

 • Bezoekers die niet beschikken over een geldig entreebewijs wordt geen toegang verleend.
 • Het is verboden om acteurs en/of attributen aan te raken
 • Het is niet toegestaan om andere bezoekers/acteurs/personeel hinderlijk, agressief, discriminerend of intimiderend te bejegenen
 • De organisatie behoudt zich het recht voor in geval van extreme weersomstandigheden met het oog op de veiligheid van de deelnemers de tocht af te gelasten. De deelnemer zal in voorkomend geval de mogelijkheid geboden worden om op een nader te bepalen tijdstip de tocht te lopen.
 • Het is verboden te fotograferen of filmen in het bos, tenzij de organisatie hiervoor toestemming geeft.
 • Niet eten tijdens de tocht, Roken is aleen toegestaan bij de startpost!
 • Geen alcoholische dranken nuttigen voor of tijdens de tocht (na de tocht is er gelegenheid).
 • De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers die onder invloed van alcohol of andere verdovende/geestverruimende middelen verkeren deelname aan de tocht te ontzeggen .
  Tevens kunt u dan geen aanspraak maken op het betaalde inschrijfgeld.
 • Houdt bij start en aankomst a.u.b. rekening met omwonenden, i.v.m. geluidsoverlast.
 • Deelnemers die zwanger zijn, hartklachten hebben of anderszins lichamelijk of geestelijke klachten hebben zijn uitgesloten van deelname.
 • De organisatie houdt zich niet aansprakelijk voor door deelnemers geleden schade en/of opgelopen lichamelijk of psychisch letsel.
 • Wij verzoeken u vriendelijk om tijdens de tocht geen veranderingen aan te brengen aan de route en er rekening mee te houden dat wij te gast zijn in het bos. Dit ook als sportiviteit tegenover andere groepen.
 • Schade veroorzaakt aan zaken en/of personen van de organisatie zal door de organisatie op de aansprakelijke worden verhaald.
 • Maximaal 1 zaklamp per groep, schijnwerpers en bouwlampen niet toegestaan. Lichten uit waar aangegeven.